Urn boeddha Abhaya Mudra

150,00 €

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

De inwoners uit een bergdorpje in Azie maken deze # boeddha's # voor de monniken in het nabijgelegen klooster. De monniken verkopen deze beelden weer door om zo te voorzien in het dagelijkse levensonderhoud van de dorpelingen en van de monniken zelf. Ik vind het belangrijk dat er eerlijke arbeid tegen eerlijke prijsverhouding is.


De Urn Abhaya Mudra wordt ook wel het geruststellende gebaar genoemd. De hand opgeheven tot de hoogte van de borst met de handpalm naar buiten is de handhouding van geruststelling of onbevreesdheid.

De as kan in dit monumentje ingebracht worden of aan de buitenkant met behulp van een as buisje (bij de prijs inbegrepen).


Gemaakt van puur Brons

Hoogte 20cm x 14 cm.

De prijs is inclusief 21% btw


The inhabitants of a mountain village in Asia make these # Buddhas # for the monks in the nearby monastery. The monks sell these images again to provide for the daily livelihood of the villagers and of the monks themselves. I think it is important that there is fair labor at a fair price ratio.


The Urn Abhaya Mudra is also called the reassuring gesture. The hand raised to the height of the chest with the palm outward is the hand posture of reassurance or fearlessness.
The ash can be placed in this monument or on the outside with the help of an ash tube (included in the price).


Made of pure Bronze
Height 20cm x 14 cm.
The price includes 21% VAT